Privatlån med betalningsanmärkning

Privatlån med betalningsanmärkningPrivatlån med betalningsanmärkning – Om du får en betalningsanmärkning så finns den kvar i 3 år efter att du betalt för dig. De flesta banker beviljar inga lån till personer med betalningsanmärkningar.

När du ansöker om ett lån så gör alltid kreditgivaren en bedömning av din kreditvärdighet som oftast inkluderar en kreditupplysning. Detta innebär att det är svårt att få ett privatlån med betalningsanmärkning. Dock finns det kreditgivare som ser mer till din nuvarande ekonomiska situation än din betalningsanmärkning.

Privatlån med betalningsanmärkning

Vid privatlån med betalningsanmärkning så kräver kreditgivaren tyvärr ofta någon form av säkerhet för att låna ut pengar. Ofta kräver de en borgensman med ordnad ekonomi eller någon annan form av säkerhet. Det är ganska naturligt att ett privatlån på ett högre belopp är förenat med lite hårdare villkor än exempelvis ett sms-lån.

Idag finns det dock ganska många kreditgivare som är beredda att erbjuda lån till personer med betalningsanmärkningar. Det finns ganska många kreditgivare som är villiga att erbjuda privatlån utan säkerhet även om du har en betalningsanmärkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *